چای, چای سیاه

چای لاهیجان(فروش چای لاهیجان)

خواص غذایی چای سیاه

سرشار از آنتی اکسیدان‌های معروف به پلی فنول‌ها و کاتچین‌ها است. ظرفیت اکسیداسیون آن بیش از سایر چای‌های سفید و سبز است. ترکیبات موجود در آن یعنی تی‌فلاوین و Thearubigin، علاوه بر اینکه به چای رنگ تیره و طعم بی نظیری می‌بخشند، مزایای سلامتی فراوانی نیز ارائه می‌دهند. چای شیرین نشده کالری جزئی یا بدون کالری است و حداقل سدیم، پروتئین و کربوهیدرات را شامل می‌شود. چای سیاه قوی اکسیده‌تر است و در نتیجه از چای اوولون، سفید یا سبز بیشتر سودمند است.

 

کافئین موجود در چای سیاه

چای سیاه کافئین دارد و یک فنجان یا ۲۳۶ میلی لیتر چای سیاه، حاوی حدود ۴۲ میلی گرم کافئین است. سطح کافئین موجود در این چای‌ها نیز متغییر است.

 

(برای خرید محصول بر روی چای کلیک کنید)

 

فواید سلامتی چای سیاه

این چای شگفت انگیز به دلیل خواص درمانی و سایر مزایای سلامتی شناخته شده است. قدرتمند‌ترین مزایای آن به شرح زیر است:

 

۱. از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند

مقادیر زیادی فلاوانول، فلاونول، تافلاوین و مشتقات اسید گالیک موجود در چای سیاه به ترمیم اختلالات عروق کرونر در بیماران قلبی کمک می‌کند. همچنین عملکرد غیر طبیعی رگ‌های خونی را معکوس می‌کند که ممکن است منجر به سکته مغزی، آترواسکلروز و سایر شرایط قلبی عروقی شود؛ بنابراین، هر فردی می‌تواند آن را برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی بنوشد.

 

۲. پیشگیری از سرطان

یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ که توسط محققان دانشگاه ویسکانسین، مدیسون، ایالات متحده انجام شد که نشان می‌دهد مصرف چای سیاه ممکن است از ابتلا به سرطان پوست، پروستات، ریه و سینه پیشگیری کند

یک مطالعه دیگر نشان می‌دهد که وجود پلی فنول‌ها موجود در چای دارای یک ماده ضد عفونی کننده رادیکال آزاد قوی هستند و مصرف چای به مهار تومور زایی کمک می‌کند. مطالعات حیوانی نشان داده است که ترکیبات چای به کاهش علائم سرطان پوست، ریه، حفره دهان، مری، معده، کبد، پروستات و سایر ارگان‌ها کمک می‌کند.

چای سیاه ممکن است خطر ابتلا به سرطان تخمدان را در خانم‌هایی که چای می‌نوشند در مقایسه با کسانی که به ندرت چای می‌خورند کاهش دهد. با این حال، مطالعات انسانی بیشتری در این زمینه لازم است تا تاثیر دقیق چای بر جلوگیری از سرطان مشخص شود.

 

۳. کنترل دیابت

مصرف طولانی مدت چای با کاهش سطح قند خون ناشتا و کاهش سطح دیابت نوع ۲ همراه است. عمده ترکیبات فعال زیستی در چای سیاه پلی فنول‌ها هستند که باعث کاهش شاخص گلیسمی می‌شوند. یک مطالعه منتشر شده در Annals of Nutrition & Metabolism نشان داد که مصرف منظم چای دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ است.

 

۴. از سکته مغزی جلوگیری می‌کند

نوشیدن روزانه بیش از یک فنجان چای سیاه یا سبز به جلوگیری از سکته مغزی ایسکمی کمک می‌کند.

 

(برای خرید محصول بر روی چای کلیک کنید)

 

۵. هضم را بهبود می‌بخشد

چای سیاه سرشار از تانن‌ها و سایر مواد شیمیایی است که تأثیر مثبت و آرامش بخشی بر دستگاه گوارش بدن دارند. این کیفیت ضد التهابی چای برای درمان اختلالات گوارشی نیز مفید است. ترکیبات شیمیایی موجود در این نوع چای همچنین با علائم زخم معده مقابله می‌کند.

 

۶. فعالیت ضد باکتریایی

پلی فنول‌های چای به دلیل فعالیت ضد باکتریایی شان به خوبی شناخته شده اند. مطالعات نشان می‌دهد که چای سیاه خطر عفونت هلیکوباکتر پیلوری را کاهش می‌دهد.

این می‌تواند یک روش درمانی مؤثر برای مشکلات پا‌هایی که بو می‌دهند باشد. مصرف چای منافذ را می‌بندد و از تعریق مکرر پا جلوگیری می‌کند. برای تسکین بثورات، قرمزی و خارش نیز می‌توانید کیسه‌های چای سرد را برای قسمت‌های سوخته شده استفاده کنید.

 

۷. استرس را تسکین می‌دهد

مصرف چای سیاه نه تنها تولید هورمون استرس، کورتیزول را کاهش می‌دهد بلکه باعث عادی سازی آن می‌شود. همچنین اسید آمینه، ال-تانین موجود در چای سیاه باعث کاهش استرس و تقویت آرامش می‌شود. مصرف چای پس از تجربه استرس حاد، بهبود را تسریع می‌کند و در این صورت می‌تواند خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری انسداد عروق قلب جلوگیری کند.

 

 

 

(برای خرید محصول بر روی چای کلیک کنید)

***

(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)

*با تشکر لاهیج برن*

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *