خواص و فواید چای سیاه برای درمان بیماری ها و سلامت بدن:
آیا می دانستید مصرف روزانه چای در روز می تواند از بروز حملات قلبی و مغزی جلوگیری کند؟چای، نوشیدنی است که بیشترین مصرف را بعد از آب در تمام دنیا دارد و داری خواص بسیاری می باشد که در جلوگیری و درمان بیماری ها می تواند بسیار مفید واقع شود (در برخی مقالات اشاره شده که چای با شیرینی عامل لاغری نیز می باشد اما چای نه با شیرینی خشک و شیرینی دانمارکی بلکه شیرینی شکلات ها و کاکائو ها منظور می باشد). چای سیاه که پر استفاده ترین چای در دنیا است، در واقع همان چای سبز است که برگهایش را بیشتر خشک میکنند، و این کار باعث میشود طعم و رنگ آن تغییر کند اما آیا می دانید همین چایسیاهی که هر روز دم می کنید و نوش جان می کنید دارای فوایدی بسیار زیادی است؟ برگ چای، دارای کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، پیگمان های فلاونیک، بازهای پوریک، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل، تانن و کافئین است و سرشار از خواصی است
برای خرید چای سیاه کلیلیک کنید
کاهش ریسک سرطان تخمدان از خواص چای سیاه:
سرطان بیماری مهلکی است که تا به حال جان میلیون ها نفر را گرفته است. برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان تخمدان، نوشیدن چای سیاه را آغاز کنید.
کاهش ریسک دیابت :
بیش از ۲۹ میلیون نفر در آمریکا دیابت دارند و حدود ۳۰ درصد از افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ هستند. این اختلال متابولیک حاد باید در مراحل اولیه درمان و یا حتی پیشگیری شود. دانشمندان دریافته اند که نوشیدن چای می تواند به کاهش خطر دیابت نوع ۲ کمک کند تا بدن را نسبت به انسلولین حساس تر و از اختلال عملکرد سلول بتا جلوگیری کند
بالابردن ایمنی :
چای غنی از آنتی اکسیدان ها است که به تغذیه رادیکال های آزاد اکسیژن کمک می کنند. رادیکال های اکسیژن تمایل دارند دی ان ای را تغییر دهند و عملکرد سلول عادی را مختل کنند. این می تواند منجر به التهاب و فعال سازی مسیرهای التهابی شود که به نوبه خود می تواند بدن را در حالت استرس قرار دهد. چای سیاه به بیرون ریختن رادیکال های اکسیژن کمک می کند در نتیجه به بازیابی سلول وعملکرد بدن کمک می کند و ایمنی را افزایش می دهد.
چای سیاه برای بالا بردن ایمنی
بهبود سلامت استخوان :
با افزایش سن استخوان ها شروع به تحلیل رفتن می کنند.چای تراکم استخوانها را حفظ می کند و جایگزینی برای کلسیم است و خطر شکستگی را کاهش می دهد.
هاضمه سالم و بهبود هضم غذا با مصرف چای :
شکم سالم می تواند شما را از بیماری های مختلف محافظت کند. پلی فنول های چای به عنوان پری بیوتیک عمل می کنند که به سلامت روده خوب کمک می کند. علاوه بر این ، این پلی فنول ها مانع رشد باکتری های مضر دیگر در روده می شوند. چای سیاه هم چنین می تواند به کاهش زخم معده و روده بزرگ ، سرطان های معده کمک می کند.
مصرف چای برای بهبود هضم غذا
کاهش کلسترول از خواص چای :
سبک زندگی و عادات غذایی می تواند میزان کلسترول بد را در خون افزایش دهد. کلسترول LDLیعنی کلسترول بد ) می تواند منجر به تجمع پلاک در دیواره شریانی شود در نتیجه جریان خون منجر به حمله قلبی، سکته و غیره می شود.
کمک چای سیاه به کاهش وزن :
چاقی علت اصلی بیماری های مختلف مثل دیابت، بیماری های قلبی، کلسترول، کلسترول بالا و غیره است. با کاهش التهاب ژن و چربی امعا و احشا کمک می کند. از آنجا که یک دوره طولانی التهاب در بدن می تواند چاقی را تحریک کند ، با نوشیدن چای می توانید از چاقی ناشی از التهاب جلوگیری کنید.
کاهش خطر سنگ کلیه با مصرف چای سیاه:
سنگ کلیه بسیار دردناک و شایع است. این امر ناشی از افزایش دفع مواد تشکیل کریستال مانند ادرار، کلسیم و اسید اوره است. خوشبختانه، نوشیدن چای می تواند خطر تشکیل سنگ کلیه را تا ۸ درصد کاهش دهد.
برای خرید چای سیاه کلیلیک کنید