سلامت قلب و کاهش استرس با چای سیاه:
چای tea:
چای نام یک نوشیدنی معطر است که معمولاً با ریختن آب داغ یا در حال جوش بر روی برگهای عمل آورده شده
گیاه کاملیا سیننسیس، که گیاهی همیشه سبز و بومی آسیای شرقی است، بدست میآید.
در دنیای غربی، کلمه “chai” به نوعی چای معطر و چای هندی که دقیقتر از آن به عنوان ماسالا چای یاد میشود اطلاق میشود.
این نوشیدنی فوایدی فراوانی برای سلامت قلب، هضم غذا، کنترل میزان قند خون و موارد دیگر داشته باشد.
در این مقاله آنچه را که باید در مورد چای و فواید احتمالی آن بدانید صحبت خواهیم کرد.
چای سیاه یک چای خوش طعم است که به دلیل عطر و بوی معطر معروف است.
در این مقاله خواص چای را به تفصیل توضیح خواهیم داد.
چای از ترکیب چای سیاه، زنجبیل و سایر ادویهها تهیه میشود.
محبوبترین ادویه جات شامل هل، دارچین، رازیانه، فلفل سیاه و میخک میشود، اگرچه بادیون ختایی، میخک صدپر و فلفل سیاه سایر گزینههای مورد علاقه هستند.
چای به طور سنتی با استفاده از آب جوش آمده و شیر گرم تهیه میشود،
همچنین به اندازه دلخواه فرد مصرف کننده شیرین میشود.
چای لاته یکی دیگر از روشهای محبوب برای نوشیدن چای است.
مردم با اضافه کردن یک عدد کنسانتره چای سیاه به بخار شیر، این نوشیدنی را تهیه میکنند
که حاوی شیر بیشتری از آنچه شما در یک فنجان معمولی چای سیاه مینوشید، است.
چای سیاه را میتوان در اکثر کافهها تهیه کرد، اما تهیه آن در خانه نیز آسان است،
کیسههای چای از پیش آماده شده یا کنسانتره خریداری شده در فروشگاهها میتواند به تهیه آن سرعت ببخشد.
علاوه بر این، مصرف چای با انواع فواید سلامتی مرتبط است.
چای شیرین سنتی کشور هند، از ترکیب چای سیاه، زنجبیل و سایر ادویهها تشکیل شده است.
این نوشیدنی به اشکال مختلف قابل مصرف است و میتواند انواع مزایای سلامتی را برای شما فراهم آورد.
سلامت قلب:
شواهدی وجود دارد که نشان میدهد چای سیاه ممکن است برای سلامتی قلب مفید باشد.
مطالعات حیوانی نشان داده است که دارچین، یکی از مواد اصلی موجود در چای سیاه، باعث کاهش فشار خون میشود.
در بعضی از افراد، دارچین به کاهش سطح کلسترول، کلسترول LDL “بد” و تری گلیسیریدها تا ۳۰ ٪ کمک میکند.
اکثر مطالعات روزانه دوزهای ۱ تا ۶ گرم دارچین را توصیه میکنند، که معمولاً بیشتر از مقدار مورد نیاز شما در یک فنجان معمولی چای سیاه است.
با این حال، بررسی اخیر گزارش داده است که دوزهایی به میزان ۱۲۰ میلی گرم در روز ممکن است برای ارائه این اثرات سلامت قلب کافی باشد.
تحقیقات متعدد دیگر حاکی از آن است که چای سیاه مورد استفاده ممکن است در کاهش سطح کلسترول خون نقش داشته باشد.
بیشتر تحقیقات مشاهده کرده اند که نوشیدن بیشتر از چهار فنجان چای سیاه در روز ممکن است کمی فشار خون را کاهش دهد.
علاوه بر این، به نظر میرسد نوشیدن بیشتر از سه فنجان چای سیاه در روز، خطر ابتلا به بیماری قلبی را ۱۱ درصد کاهش میدهد.
با این حال، همه مطالعات به اتفاق آرا نیستند،
و هیچ کدام تأثیر مستقیم چای سیاه بر سلامت قلب را بررسی نکرده اند؛
بنابراین، تحقیقات بیشتری قبل از نتیجه گیریهای مستند لازم است.
چای سیاه حاوی دارچین ممکن است به کاهش فشار خون و کلسترول کمک کنند.
با این حال، مطالعاتی که به طور مستقیم اثرات چای سیاه را بررسی میکنند مورد نیاز است
درمان استرس باچای سیاه:
ما زندگی پر استرس تری نسبت به والدین و اجداد خودمان داریم؛ بنابراین نیاز به کنترل استرس هر روز ضروری میشود.
در این صورت، چه چیزی میتواند بهتر از یک فنجان چای باشد؟ چای میتواند هورمونهای استرس در بدن کاهش دهد و اعصاب را آرام کند.
کاهش خطر پارکینسون با مصرف چای سیاه:
پارکینسون یک بیماری عصبی کشنده است که بیشتر بر افراد مسن تاثیر میگذارد.
اما امروزه نسل جوان به دلیل استرس، سبک زندگی ناسالم، ژنها و … نیز تحت تاثیر قرار میگیرد و پلی فنولهای چای تاثیری منفی بر مغز دارند.
مصرف چای سیاه برای بهبود مشکلات روانی:
اگر محدوده توجه شما پایین است چای سیاه زیاد بنوشید.
چای سیاه محدوده توجه را بالاتر میبرد، چون ماده موجود در چای عملکرد مغز را بهبود میبخشد.
کلام آخر در خصوص چای
چای یک نوشیدنی معطر است که میتواند به تقویت سلامت قلب، کاهش سطح قند خون، هضم غذا و کاهش وزن کمک کند.اگرچه بیشتر این فواید سلامتی از نظر علمی تایید میشوند،
شایان ذکر است که این خواص به طور کلی با مواد اضافه شده در چای مرتبط هستند.
توجه داشته باشید که با انتخاب نسخه کمتر شیرین شده، بیشترین مزایای سلامتی را از چای خود دریافت خواهید کرد