چای سبز یکی از سالم ترین نوشیدنی های جهان محسوب می شود و حاوی یکی از بالاترین میزان آنتی اکسیدان های هر چای است. مواد شیمیایی طبیعی به نام پلی فنول در چای همان چیزی است که تصور می شود اثرات ضد التهابی و ضد سرطان زا آن را فراهم می کند.
چای سبز از برگهای بدون اکسایش تهیه می شود و یکی از انواع چای کمتر فرآوری شده است. بنابراین حاوی بیشترین آنتی اکسیدان ها و پلی فنول های مفید است.
خواص چای سبز :
چای سبز در طب سنتی چینی و هندی برای کنترل خونریزی و بهبود زخم ها ، کمک به هضم غذا ، بهبود سلامت قلب و روان و تنظیم دمای بدن مورد استفاده قرار می گرفت.
مطالعات اخیر نشان داده است که چای سبز به طور بالقوه می تواند بر همه چیز از کاهش وزن گرفته تا اختلالات کبدی ، دیابت نوع ۲ و بیماری آلزایمر تأثیرات مثبتی داشته باشد .
(برای خرید محصول بر روی چای کلیک کنید)
۱) چای سبز و پیشگیری از سرطان :
طبق تحقیقات موسسه ملی سرطان، نشان داده شده است که پلی فنولهای موجود در چای باعث کاهش رشد تومور در مطالعات آزمایشگاهی و حیوانات می شوند و ممکن است در برابر صدمات ناشی از اشعه ماوراء بنفش UVB محافظت کنند.
در کشورهایی که میزان مصرف چای سبز زیاد است ، میزان ابتلا به سرطان پایین تر است ، اما با اطمینان نمی توان فهمید که آیا این چای سبز است که از بروز سرطان در این جمعیت خاص جلوگیری می کند یا سایر عوامل سبک زندگی.
برخی از مطالعات همچنین تأثیرات مثبت چای سبز بر انواع سرطان زیر را نشان داده اند:
پستان
مثانه
تخمدان
کولورکتال (روده)
مری (گلو)
ریه
پروستات
پوست
معده
محققان معتقدند که این میزان بالای پلی فنول موجود در چای است که به از بین بردن سلولهای سرطانی کمک کرده و رشد آنها را متوقف می کند. با این حال، مکانیسم های دقیق ارتباط چای با سلول های سرطانی مشخص نیست.
با این حال ، مطالعات دیگر نشان داده اند که چای می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. مقدار چای مورد نیاز برای پیشگیری از سرطان همچنین در مطالعات متفاوت است – از ۲-۱۰ فنجان در روز.
(برای خرید محصول بر روی چای کلیک کنید)
۲) چای سبز و سلامتی قلب :
یک مطالعه ،نشان داد که مصرف چای سبز ، به کاهش بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. این مطالعه بیش از ۴۰،۰۰۰ شرکت کننده ژاپنی بین ۴۰ تا ۷۹ سال را برای ۱۱ سال دنبال کرد و از سال ۱۹۹۴ شروع شد.
شرکت کنندگانی که حداقل ۵ فنجان چای سبز در روز می نوشند ، خطر مرگ (به ویژه در اثر بیماری های قلبی عروقی) از افرادی که کمتر از یک فنجان چای در روز می نوشند، به میزان قابل توجهی کمتر بود.
۳) چای سبز و کلسترول پایین :
مطالعات پزشکی نشان داد که مصرف چای سبز، به کاهش قابل توجهی کلسترول LDL یا “بد” کمک می کند.
۴) چای سبز و کاهش خطر سکته مغزی :
با توجه به مطالعهای نوشیدن چای سبز یا قهوه به طور منظم، با کاهش خطر سکته مغزی همراه است. تغییر شیوه زندگی برای کمک به کاهش خطر سکته مغزی با افزودن روزانه چای سبز به رژیم غذایی شما است.
۵) چای سبز برای دیابت نوع ۲ :
مطالعات مربوط به رابطه بین چای سبز و دیابت مغایر بوده است. برخی از آنها کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را برای افرادی که چای سبز مصرف کرده اند نسبت به افرادی که چای مصرف نکرده اند نشان داده اند ، در حالی که مطالعات دیگر هیچ ارتباطی بین مصرف چای و دیابت مشاهده نکرده اند.
۶) چای سبز و کاهش وزن :
چای سبز ممکن است باعث کاهش وزن ناچیز و غیر قابل توجه در بزرگسالان دارای اضافه وزن و چاقی شود. پلی فنولهای چای سبز فعالیت آمیلاز بزاق(آنزیم تجزیه کننده قندها) را مهار می کند. جالب است بدانید که چای بدون داشتن عوارض خطرناک داروهای کاهنده وزن میتواند موجب کاهش وزن، اندازه دور کمر و تری گلیسرید خون مبتلایان به چاقی شود.
(برای خرید محصول بر روی چای کلیک کنید)
***
(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)
*با تشکر لاهیج برن*