برنج, برنج صدری, برنج هاشمی, محصولات لاهیج برن

طرز تهیه برنج فوری

طرز تهیه برنج فوری:

برای تهیه برنج فوری از یکی از دو روش زیر استفاد کنید:

الف) روش هایپر کلابز

ب) روش بخار پز (طرز پخت برنج رستورانی)

پخت برنج به روش هایپر کلابز:

این روش همان روش سریع پخت کته (بدون خیساندن) است که به روش پخت برنج با روغن نیز مشهور است.

روش پخت:

  1. مقداری از برنج را شسته و تا جایی آب اضافه کنید که به اندازه یک بند انگشت آب روی برنج قرار بگیرد.
  2. نمک و روغن را به مقدار مطلوب اضافه کرده و ظرف را روی شعله زیاد گاز بگذارید.
  3. پس از اینکه آب برنج جذب شد، برنج را از دور قابلمه به صورت مخروط جمع کرده و با دسته قاشق چند سوراخ در اطراف و مرکز مخروط برنج ایجاد کنید.
  4. سپس دمکنی را روی آن قرار دهید.
  5. برنج به طور متوسط بیست دقیقه دیگر آماده است.

طرز پخت برنج رستورانی (روش بخار پز):

این روش معمول ترین روش پخت برنج رستورانی است.

در رستوران ها همیشه مقدار تقریبی برنج را آبکش میکنند و آماده نگه میدارند، سپس به ازای سفارش هایی که می گیرند مقداری از برنج آبکش شده را روی بخار می پزند.
در این روش از روغن استفاده نمی شود و برنجی که بدین شیوه طبخ می شود به طور معمول با کره سرو می گردد.

  1. دو ظرف را پر از آب کرده و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید.
  2. در یکی از آنها به همان ترتیبی که قبلا گفته شده برنج ها را جوشانده و سپس با استفاده از یک آبکش فلزی، آبکش کنید.
  3. آبکش محتوی برنج را روی قابلمه دیگر که در حال جوشیدن است قرار داده و در قابلمه را بگذارید.
  4. توجه داشته باشید که سطح آب در حال جوش نباید در حدی باشد که با ته آبکش تماس داشته باشد.
  5. مدت حرارت دهی به برنج پنج دقیقه است.
بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *