طرز تهیه برنج فوری:
برای تهیه برنج فوری از یکی از دو روش زیر استفاد کنید:
الف) روش هایپر کلابز
ب) روش بخار پز (طرز پخت برنج رستورانی)
پخت برنج به روش هایپر کلابز:
این روش همان روش سریع پخت کته (بدون خیساندن) است که به روش پخت برنج با روغن نیز مشهور است.
روش پخت:
- مقداری از برنج را شسته و تا جایی آب اضافه کنید که به اندازه یک بند انگشت آب روی برنج قرار بگیرد.
- نمک و روغن را به مقدار مطلوب اضافه کرده و ظرف را روی شعله زیاد گاز بگذارید.
- پس از اینکه آب برنج جذب شد، برنج را از دور قابلمه به صورت مخروط جمع کرده و با دسته قاشق چند سوراخ در اطراف و مرکز مخروط برنج ایجاد کنید.
- سپس دمکنی را روی آن قرار دهید.
- برنج به طور متوسط بیست دقیقه دیگر آماده است.
طرز پخت برنج رستورانی (روش بخار پز):
این روش معمول ترین روش پخت برنج رستورانی است.
در رستوران ها همیشه مقدار تقریبی برنج را آبکش میکنند و آماده نگه میدارند، سپس به ازای سفارش هایی که می گیرند مقداری از برنج آبکش شده را روی بخار می پزند.
در این روش از روغن استفاده نمی شود و برنجی که بدین شیوه طبخ می شود به طور معمول با کره سرو می گردد.
- دو ظرف را پر از آب کرده و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید.
- در یکی از آنها به همان ترتیبی که قبلا گفته شده برنج ها را جوشانده و سپس با استفاده از یک آبکش فلزی، آبکش کنید.
- آبکش محتوی برنج را روی قابلمه دیگر که در حال جوشیدن است قرار داده و در قابلمه را بگذارید.
- توجه داشته باشید که سطح آب در حال جوش نباید در حدی باشد که با ته آبکش تماس داشته باشد.
- مدت حرارت دهی به برنج پنج دقیقه است.