کره بادام زمینی:
برای خریدبادام زمینی مرغوب لاهیج برن را انتخاب کنید
کره بادام زمینی بیشتر مورد توجه بدن سازها وورزشکاران بوده و بخاطر چربی های مفید وکالری بالایی که دارن بدن را حسابی قوی و سرفرم نگه می دارد،امادر سالهای اخیر کره بادام زمینی در کناره پسته،گردوفندق جای خودش را درمیان مردم حسابی باز کرد.
طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی:
مواد لازم:
_بادام زمینی ۵۰۰گرم
_پودر قند ۱ قاشق غذا خوری (اگر بادام زمینی شما خام است نصف قاشق چای خوری نمک)
_۱قاشق چای خوری روغن کنجد
اولین مرحله ای که شروع میکنید ،باید ابتدا پوست بادام زمینی را جا کنید و سپس بادام زمینی را روی یک شعله ملایم ودر یک تابه حرارت مدهیم،تا به اصطلاح بو داده شودوطعم خامی ان گرفته شود اگر بادام زمینی شمابو داده شده است که شما این مرحله را نیاز ندارید
و سپس بادام زمینی رادر غذا ساز یا میکسر بریزیدو چند بار آسیاب کنید،چون بادام زمینی در میکسر یا غذاساز داغ می شود هربار موقع اسیب کردن به آن استراحت دهید،و بادمتان را آنقدر آسیاب کنید تا کاملا حالت خمیری و کره ای پیدا کند و روان شود.
و اواسط میکس کردن پودر قندونمک راهم اضافه کنید،برای درست کردن کره بادام زمینی روغن نیازی ندارد.
اما متوان برای برای روان تر شدن آن ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجدو حین آسیاب کردن به آن اضافه کنید.
برای خریدبادام زمینی مرغوب لاهیج برن را انتخاب کنید