بادام زمینی, محصولات لاهیج برن

تهیه سوهان بادام

تهیه سوهان بادام زمینی:

طرز تهیه سوهان بادام زمینی یک سوهان خوشمزه برای تمام فصول هست که راحت درست میشه

و برای مدت طولانی می تونید در دمای اتاق نگهداری کنید.

هنگام درست کردن این سوهان بهتره از دماسنج استفاده کنید

بخصوص اگه تاز کار هستید اما من راه تست تجربی هم بهتون در مراحل گفتم که چجوری متوجه میشید سوهان شما آماده شده.

برای درست کردن طرز تهیه سوهان بادام زمینی چند تا نکته مهم وجود داره ،

یادتون باشه سوهان بخاطر حرارت بالای اون و نوع بافتش بهتره در یک قابلمه استیل ساده درست بشه

و از ظروف تفلون استفاده نکنید

چون ممکنه قابلمه شما خراب بشه.

این نکته برای سینی ای که تصمیم دارید در آخر سوهان بادام زمینی را در آن بریزید

تا سفت بشه هم باید رعایت بشه می تونید مثل من از یک سینی قدیمی استفاده کنید

و یا یک سینی رو با فویل ضخیم بپوشونید تا سینی خراب نشه.

 

موادلازم برای تهیه سوهان بادام زمینی:

  • جوش شیرین : ۱ قاشق مرباخوری
  • دارچین : ۱ و ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • بادام زمینی : ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • شکر : ۱ پیمانه
  • شربت ذرت : ۱/۲ پیمانه
  • آب : ۱/۴ پیمانه
  • کره گیاهی : ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل : ۱ قاشق مرباخوری

 

مراحل درست کردن:

۱.یک سینی که بهتره قدیمی باشه رو با استفاده از کره چرب کنید 

از سینی نچسب و نو استفاده نکنید چون بخاطر حرارت سوهان ممکنه خراب بشه

می تونید اگه سینی قدیمی ندارید یک سینی رو با فویل ضخیم بپوشونید و استفاده کنید.

همچنین میتونید از قالب های سیلیکونی نچسب استفاده کنید.

یادتو باشه از کاغذ روغنی استفاده نکنید چون وقتی میخواهید سوهان رو جدا کنید کاغذ بهش می چسبه

۲.حالا در یک ظرف کوچک ۱ قاشق مرباخوری جوش شیرین و ۱ و ۱/۲ قاشق مرباخوری دارچین رو با هم مخلوط کنید

۳.حالا در یک قابلمه کوچک ۱ پیمانه شکر، ۱/۲ پیمانه شربت ذرت، ۱/۴ پیمانه آب و ۱ قاشق غذاخوری کره گیاهی رو بریزید

و روی شعله متوسط قرار بدید.

با یک قاشق چوبی مواد را هم بزنید و صبر کنید تا مایه به جوش بیاید.

وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید.

۴.بادام زمینی ها رو اضافه کنید.

۵.دوباره قابلمه رو بر روی شعله متوسط بذارید تا دوباره به جوش بیاید.

به کمک یه دماسنج دمای مواد رو اندازه بگیرید تا زمانی که به ۱۵۰ درجه سانتی گراد برسد یا اگر دماسنج در دسترس نداشتید

میتونید کمی از سوهان رو در یک لیوان حاوی آب سرد بریزید.

اگر سوهان سریع سفت و شکننده شد و خم نشد از روی حرارت بردارید.

۶.سینی را در دمای اتاق بذارید بمونه تا سوهان خنک و سفت بشه

بعد از اینکه کاملا خنک شد اون رو به اندازه های دلخواه تان بشکونید و نوش جان کنید

 

 

 برای تهیه بادام زمینی اصیل آستانه فروشگاه اینترنتی لاهیج برن را انتخاب کنید

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *