محصولات لاهیج برن

ترکیبات شیمیایی موجود در برنج

بررسی انواع خواص برنج و مضرات مصرف آن

برنج از نظر طب سنتی دارای طبعی سرد و خشک است و همچنین ارزش غذایی برنج سرشار از مواد معدنی مورد نیاز برای بدن است و می توان برنج را یک منبع غنی از ویتامین های گروه B دانست. ترکیبات شیمیایی موجود در برنج به شرح زیر می باشد:
کالری : ۳۶۲
پروتئین : ۶.۶ گرم
نشاسته : ۸۰ گرم
آب : ۱۲ گرم
کلسیم : ۲۵ میلی گرم
آهن : ۰.۸ میلی گرم
فسفر : ۹۵ میلی گرم
پتاسیم : ۹۰ میلی گرم
سدیم : ۵ میلی گرم
فیبر : ۳.۵ گرم
اسیدهای اشباع : ۰.۶
چربی : ۱.۶ گرم
ویتامین B1 : به میزان ۰.۰۶ میلی گرم
ویتامین B2 : به میزان ۰.۰۳ میلی گرم
ویتامین B3 : به میزان ۱.۵ میلی گرم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.