خواص شگفت انگیز سبوس برنج برای رشد مو و جلوگیری از ریزش آن: طبق آزمایشات و مطالعات انجام شده, روش مصرف برنج ایرانیان کاملا اشتباه است. ما پوسته برنج را که سبوس برنج نام دارد و منبعی سرشار از انواع ویتامین و املاح معدنی است را دور میریزیم و فقط خود دانه برنج که سفید رنگ است را برای پخت و پز مصرف میکنیم.
برنج
از دو قسمت داخلی و خارجی تشکیل شده است. قسمت داخلی نشاسته و قسمت خارجی آن پوسته ای است به نام چلتوک که سرشار از ویتامین ب است. یکی از مضرات مواد داخلی برنج این است که باعث رسوب ویتامین ب میشود. یکی از بیماری های که در نتیجه مصرف زیاد برنج سفید در افراد بوجود میآید, بری بری نام دارد.
(برای خرید محصول بر روی سبوس برنج کلیک کنید)
به طور کلی تمام سبوس غلات از جمله سبوس برنج, سبوس گندم, سبوس جو, ارزن و برنج سرشار از ویتامین ب هستند. شرقی ها بخصوص چینی ها برنج را بصورت چلتوک میخورند؛ و این یکی از دلایلی است که موهایی درخشان و مشکی دارند.
فواید سبوس برنج: این ماده غذایی موهایی سالم و درخشان را به شما هدیه میکند؛ اعصابتان را آرام میکند, پوست تان را صاف و شفاف میکند, رماتیسم و عرق النساء و نقرس را درمان میکند.
نقاط مثبت و منفی برنج کته و برنج آبکشی شده:
با توجه با مطالبی که عنوان کردیم، شاید بپرسید که بالاخره کدام برنج مفید تر است؟ کته یا چلو؟
به گزارش وب سایت کندش بسیاری بر این عقیده هستند که برنج کته به این دلیل که آبکشی نمیشود, مواد مغذی بیشتری در خود نگه میدارد و در نتیجه مفید تر است. برخی افراد هم نظر مخالف دارند و برنج کته را سنگین و هضم آن را سخت میدانند. کته یک خاصیت منفی دارد و آن هم این است که ضد ویتامین ب است و جلوی جذب آن را میگیرد.
از این رو کته را حتما به همراه پیاز بخورید. پیاز ماده ای است که به جذب ویتامین ب کمک میکند. یک نکته, اگر میخواهید برنج را بصورت کته بپزید, یک قاشق سبوس برنج با آن مخلوط کنید. سبوس برنج به جذب ویتامین ب کمک میکند و خاصیت منفی آن را میگیرد.
(برای خرید محصول بر روی سبوس برنج کلیک کنید)
برنج را حتما همراه با سبوس بپزید و صاف کنید. این کار ویتامین های ب و ث موجود در برنج را حفظ میکند و از ابتلا به بیماری های چون بری بری و برص جلوگیری مینماید.
برنجی که سبوس ندارد, پخت آن بصورت آبکشی شده بهتر از کته است. چون کته ضد جذب ویتامین است. اگر این برنج را آبکش کنید در واقع ضد میتامین ها را دور میریزید, پس مصرف آبکشی شده آن بهتر است. در غیر این صورت, حتما کته را با سبوس برنج طبخ کنید.
روش پخت برنج با سبوس دوم آن:
برنج را پاک کنید، چند بار با آب ولرم بشورید و زیاد برنج را له نکنید. برنج را داخل قابلمه بریزید, و معادل هر پیمانه برنج, یک پیمانه آب هم بریزید. یک قاشق نمک و سبوس برنج را هم اضافه کنید. به ازای هر چهار نفر یک قاشق غذاخوری سبوس برنج. قابلمه را روی شعله متوسط قرار میدهیم تا به جوش بیاید. آب برنج که خشک شد به میزان لازم روغن اضافه میکنیم و برنج را دم میکنیم.
روش پخت سوپ سبوس برنج:
۲ استکان آب, نصف پیمانه سبوس برنج و یک قاشق سوپ خوری سرکه خانگی را باهم ترکیب میکنیم. آن را روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد. بعد آن را از صافی رد میکنیم و مایع را با غذای مورد نظر سرو میکنیم.
دم کردهی سبوس برنج:
موادی که بالا ذکر شد را بجوشانید و مثل چای دم کنید. بعد از صافی رد کنید و بنوشید.
خواص و فواید سبوس برنج:
مصرف مداوم این سوپ یا دم کرده سبوس برنج، سفیدی موها را از بین میبرد و موها را تیره و مشکی میکند. این ماده انرژی بخش است و سبب طولانی شدن عمر میشود.
یکی دیگر از فواید سبوس برنج این است که سبب لاغری میشود و چاقی را از بین میبرد.
(برای خرید محصول بر روی سبوس برنج کلیک کنید)
***
(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)
*با تشکر لاهیج برن*