همان طور که می دانید سبوس برنج از جمله مواد غذایی پر فایده و با ارزش غذایی بالا محسوب می شود و استفاده از این ماده غذایی در آشپزی و تهیه غذا با سبوس برنج بسیار مفید خواهد بود و مصرف آن بسیاری از مشکلات بدن را برطرف خواهد نمود.
سبوس برنج چیست؟
پس از آزمایش های متعدد این نتیجه به دست آمده است که نقص عمده غذایی ما ایرانیان برنج خوار، کسر ویتامین های B موجود در سبوس برنج است. زیرا ما برنج سفید کرده را که فاقد ویتامین بوده و دارای ماده ضد ویتامین است می خوریم و سبوس آنرا که مخزن ویتامین های B می باشد دور می ریزیم.
(برای خرید محصول بر روی سبوس برنج کلیک کنید)
سبوس فرآورده برنج است، هنگام آماده سازی برنج برای عرضه در بازار مصرف، پوسته سفت و سخت آن جدا و دور انداخته میشود و پوسته دوم با الک جدا میشود و به عنوان منبع غنی ویتامین B به کار میرود.
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم :
کالری :۲۴۶
چربی :۷ گرم
کربوهیدرات :۶۶ گرم
فیبر :۱۵ گرم
پروتئین :۱۷ گرم
قند :۱.۵ گرم
طبع و مواد معدنی سبوس برنج:
– حاوی آنتی اکسیدان ها
– حاوی ویتامینهای A، B1، B2، B5، B6، E
– دارای آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز و سلنیوم
– دارای فیبر و اسید های چرب ضروری
– دارای طبیعت معتدل
طریقه مصرف و تهیه غذا با سبوس برنج:
قبل از خواب دو قاشق چای خوری از سبوس برنج را مانند چای دم کرده بنوشید که این نوشیدنی اعجاب انگیز باعث راحت شدن اعصاب شده و موجب می شود شما خوابی آرام و دور از اضطراب داشته باشید.
سبوس برنج معجونی برای کاهش وزن:
۱- وعده غذا با سبوس برنج در صبحانه
۲- وعده غذا با سبوس برنج در ناهار و شام
۱- ده دقیقه قبل از صبحانه یک قاشق غذاخوری سبوس برنج را درون لیوان ریخته و با شیر مخلوط کرده و میل کنید، این کار باعث می شود شور و نشاط ذر شما از ابتدای صبح فراهم آید و شما را در آغاز کردن روز یک روز با شادمانی کامل کمک می کند.
(برای خرید محصول بر روی سبوس برنج کلیک کنید)
۲-ده دقیقه قبل از صرف ناهار و شام یک قاشق غذا خوری را درون یک کاسه ریخته و این بار با ماست مخلوط کنید و بخورید.این کار باعث افزایش سوخت چربی های اضافه بدن می شود. همچنین می توانید ۱ یا ۲ قاشق مرباخوری سبوس برنج را در یک لیوان شیر یا آبمیوه ریخته میل کنید. این ۲ دستور پیش غذا با سبوس برنج برای لاغری و داشتن اندامی دلخواه را کم کم به شما هدیه می دهد.
مصارف سبوس برنج در آشپزی و تهیه غذا با سبوس برنج:
– روغن سبوس برنج: به عنوان روغن سرخ کردنی
– سبوس برنج در قنادی ها: برای درست کردن شیرینی، نان، بیسکویت و کوکی ها
– سبوس برنج برای تهیه سوپ: استفاده دم کرده سبوس برنج و سبوس برنج
– نوشیدنی خوشمزه ای با سبوس برنج :با ترکیب یک قاشق در ۲۰۰ میلی لیتر شیر
– آماده کردن سبوس برنج: کافیست تابه بدون روغن را روی حرارت گذاشته و سبوس را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون آن تفت دهید تا زمانی که عطر آن در فضا پخش شود، مراقب باشید که سبوس ها نسوزند. حالا این ماده برای آشپزی شگفت انگیز شما و پخت غذا با سبوس برنج آماده است.
کیک عسلی با سبوس برنج:(برای ۴ تا ۶ نفر)
مواد لازم:
۱٫۲ پ آرد سفید
۳/۴ پ سبوس برنج
۳ ق غ عسل
۳ ق غ شیره انگور یا خرما
۱٫۲ ق چ دارچین
۱ ق غ گلاب
۲ عدد تخم مرغ
نوک ق چ وانیل
۱ ق م بکینگ پودر
۱ پنس نمک
۱٫۲ پ روغن مایع
۱/۴ پ شیر
۱/۴ پ گردو
مراحل تهیه:
عسل ، وانیل ، شیره و تخم مرغ را با مخلوط کن به حدی هم میزنیم که روشن و حجم آن دو برابر شود،
۱- سپس روغن مایع و بعد شیر را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. گردو را هم در این مرحله اضافه میکنیم ، می تونید از کشمش هم استفاده کنید اما من نریختم ، گلاب و نمک را هم میریزیم.
۲- آرد و بکینگ پودر و دارچین را سه بار الک میکنیم به همراه سبوس برنج به مواد اضافه میکنیم با لیسک هم میزنیم. در فر از قبل گرم شده و به مدت ۴۵ دقیقه با توجه به دمای فر میگذاریم.
(برای خرید محصول بر روی سبوس برنج کلیک کنید)
***
(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)
*با تشکر لاهیج برن*