برنج, برنج صدری, برنج هاشمی

فروش برنج گیلان،برنج صدری چیست؟

برنج صدری چیست؟

برنج صدری به سه دسته مختلف تقسیم می شود که شامل برنج صدری دم قرمز، دم سیاه و دم زرد می باشد که دم قرمز و دم زرد آن به خاطر کشت و بهره برداری کمتر نسبت به نوع دوم سیاه کمتر عرضه می شوند.برنج ایرانی یکی از اصلی ترین مواد غذایی و بخش جدا نشدنی از سفره هر ایرانی است که خواص زیادی دارد از جمله ویتامینB1 آن در مراقبت از پوست و همچنین کمک به متابولیسم و سیستم ایمنی بدن بسیار مهم و حیاطی است.

این برنج گونه ای متفاوت از سایر برنج ها نیست و به صورت جداگانه کشت نمی شود بلکه همان برنج های عطری دم سیاه یا برنج صدری هاشمی است که طی مراحل تولید بوسیله کشاورزان به برنج دودی تبدیل می شود. برنج صدری از خانوده طارم می باشد و به طور معمول در بیشتر شهرستانهای گیلان کشت می شود که در شهرستانهای فومن و شفت، اراضی بیشتری را به خود اختصاص می دهد.

لازم به ذکر است که علاوه بر برنج صدری عطری نوع دودی این برنج هم در گیلان کشت می شود. برنج دودی صدری رنگ تیره تری دارد و بسته به ذائقه افراد، تعدادی آن را به صورت دودی خالص مصرف می کنند و تعدادی آن را با برنج صدری عطری مخلوط کرده و سپس آن را مصرف می کند.

 

(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)

 

روش نگهداری برنج صدری

آن را در جای کاملا خشک و خنک نگهداری کنید، توجه داشته باشید اگر مکان نگهداری آن مرطوب باشد، برنج شپشک می‌زند و دانه‌های آن به سرعت پودر می شوند و اگر احیاناً برنج شما آفت زد نگران نباشید آن را در زیر نور آفتاب قرار دهید و مقداری نمک روی آن بپاشید و بعد از یک روز آن را جمع کنید. برنج صدری معطر گیلان را می‌توان به دو روش آبکش و کته طبخ کرد:

 

پخت برنج صدری به روش کته

برنج صدری را دوبار بشوید و به مدت چند ساعت آن را درون آب قرار دهید تا کاملاً خیس شود سپس به ازای هر پیمانه برنج سه پیمانه آب و مقداری نمک به آن اضافه کنید همچنین مقداری روغن به آن اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید و میزان حرارت آن را کمی زیاد کنید و بعد از ۱۰ دقیقه حرارت را ملایم کنید تا به خوبی دم بکشد.

 

پخت برنج صدری به روش آبکش

به ازای هر پیمانه برنج صدری کاویش دو تا سه پیمانه آب بریزید و پنج تا شش ساعت بگذارید تا خیس بخورد سپس آب برنج را به وسیله آبکش جدا کنید و آن را در قابلمه بریزید و مقداری روغن به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت نیم ساعت برنج دم بکشد.

 

(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)

 

قیمت برنج صدری

قیمت برنج صدری دم سیاه به دلیل مرغوبیت و کیفیت بسیار مطلوب آن، همچنین عطر و بوی مطبوع از قیمت بالاتری نسبت به انواع دیگر برنج برخوردار است.

همچنین برنج هنگام پخت به خوبی قد میکشد و ری بیشتری دارد.در نظر داشته باشید که همیشه قیمت بیشتر به معنی کیفیت بهتر نیست بنابراین همیشه سعی کنید برنج خود را از فروشنده معتبر خریداری نمایید که از این رو میتوانید برنج صدری اصیل ایرانی کاویش را با قیمت بسیار مناسب و کیفیت بسیار مطلوب از فروشگاه مواد غذایی کاویش تهیه بفرمایید.

 

مزایا و ویژگی برنج صدری

مورد دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که برنج صدری دم سیاه نسبت به نوع صدری دم قرمز و دم زرد از عطر و بوی بیشتری و کیفیت بالاتری برخوردار است که می‌توان از آن برای مصارف خانگی و مجالس و رستوران‌ها استفاده کرد و به دلیل وجود درصد پروتئین بالای آن از ارزش غذایی زیادی برخوردار است و در هنگام پختن له و شفته نمیشود.

برنج صدری کاویش بسیار خوش پخت است و پخت آن راحت تر است و پس از پخت تا ساعت ها نرم می ماند و دانه آن بسیار بلند است همچنین در بین برنج های ایرانی از کیفیت بالاتری برخوردار است و بسیار معطر است و عطر و بوی آن به هنگام پخت به خوبی به مشام می رسد.

برنج صدری کاویش محصول مورد علاقه و مورد مصرف مردم گیلان است. در طی فرآیند تولید، برنج صدری دوبار الک می شود تا دانه های شکسته از دانه های سالم جدا شود و محصول نهایی در هنگام مصرف ظاهری کاملاً زیبا داشته باشد.

 

 

 

(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)

***

(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)

*با تشکر لاهیج برن*

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *