برنج سفید یکی از محصولات غذایی مهم در سبد غذایی خانوارهای ایرانی است و بر طبق آمار موجود هر ایرانی سالانه حدود ۳۵ کیلوگرم برنج مصرف می کند که این میزان برای هر نفر روزانه حدود ۹۶ گرم می شود. برنج سفید یکی از مواد غذایی مهم و یکی از قوت های اصلی مردم ایران به شمار می رود. برنج محصولی است که سرشار از خواص و ویتامین های مختلف است و به همین دلیل می توان از آن به عنوان یک ماده غذایی مقوی و کامل نام برد.
برنج سفید اگر به صورت اصولی پخت شود می تواند ارزش غذایی خود را به صورت کامل حفظ کرده و در نتیجه ویتامین های مفید مختلفی را به بدن مصرف کنندگان منتقل کند. ما در ادامه این متن به ویتامین ها و خواص سرشار برنج سفید اشاره کرده و آنها را برای شما معرفی خواهیم کرد.
(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)
چگونه با استفاده از برنج سفید زیبایی و جوانی خود را حفظ کنیم؟
برنج سفید ماده غذایی است که علم امروزه از خواص فوق العاده آن برای زیبایی پربرداشته شده، و این محصول به عنوان یکی از محصولات ارگانیک برای زیبایی پوست و مو شناخته می شود. زیبایی با برنج سفید کار سختی نیست و با مصرف و استفاده از آب برنج می توان زیبایی خود را دوچندان کرد. برنج به صورت کلی دارای ویتامین هایی مثل پروتئین های مفید و ترکیب شیمیای اسکوآلن است که می تونند پوست را در مقابل اشعه های مضر خورشید محافظت نماید.
برنج سفید محصولی است که از آن می توان ماسک هایی برای زیبایی پوست تهیه کرد. به طور کلی زیبایی با برنج سفید برای موارد مختلفی انجام می گیرد. اگر می خواهید موهایی نرم و ملایم داشته باشید، پوست تحریک شده و حساس خود را درمان کنید، منافذ پوستی خود را کوچکتر کنید، رنگ پوست خود را بهبود ببخشید و پوستی نرم داشته باشید می توانید از برنج سفید استفاده کنید. برای تمامی این موارد می توانید از آب برنج پخته شده و یا آب برنج خیس خورده استفاده کنید. فقط کافی است برای مدتی معین و به صورت روزانه از این آب برای شست شوی پوست و موی خود استفاده کنید.
کالری چیست؟ و به چه میزان در برنج سفید وجود دارد؟
برنج سفید در انواع و گونه های مختلفی تولید می شود و هر گونه ویژگی ها و خواص خود را دارد. به همین دلیل هر گونه از برنج کالری متفاوتی دارد. به طور کلی کالری به میزان انرژی موجود در یک ماده غذایی گفته می شود که براساس ارزش غذایی هر محصول میزان آن مختلف است. برای مثال ممکن است ۱۳۰گرم برنج هاشمی ۱۰۰ گرم کالری داشته باشد و ۱۵۰ گرم برنج طارم همین مقدار کالری را داشته باشد.
در نتیجه می توان گفت که میزان کالری در یک ماده غذایی بسته به ارزش غذایی آن ماده غذایی است. در نتیجه در حالت کلی تر می توان گفت که ارزش غذایی برنج سفید بسته به و ویتامین های برنج سفید و دیگر مواد غذایی موجود در آن است.
برنج سفید محصولی است که به طور معمول هر صد گرم از آن حدود ۱۳۰ گرم کالری دارد که البته این میزان با توجه به شیوه پخت برنج متغییر خواهد بود.
کل چربی و چربی اشباع چیست؟ و چه میزان از آن در برنج سفید وجود دارد؟
برنج سفید محصولی است که در آن چربی های اشباع وجود دارد. چربی های اشباع به چربی هایی می گویند که شامل تری گلیسریدها هستند و تنها حاوی اسیدهای چرب می باشند. بدن انسان به مواد مغذی زیادی برای رشد صحیح نیازمند است که چربی های کل و چربی های اشباع شده از جمله آنها هستند.
اما میزان زیادی آن باعث ایجاد مشکلاتی در بدن انسان می شود. برنج سفید محصولی است که میزان چربی اشباع در صد گرم برنج به میزان ۰٫۱ گرم است و این میزان چربی برای بدن انسان مفید بوده و هیچگونه اثرات سویی بر سلامت بدن انسان ندارد.
برنج سفید محصولی است که چربی های زیادی در آن وجود ندارند و به همین دلیل چربی اشباع هم در آن به میزان لازم وجود دارد و نباید از مصرف آن برای اضافه وزن نگران بود چون، برنج و ویتامین های موجود در آن برای بدن لازم و ضروری هستند و اگر از آن ها به میزان مناسب استفاده شود، هیچ گونه اثر سویی بر بدن اعمال نمی شود.
(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)
چربی چند غیر اشباع چیست؟ و وجود آن در برنج سفید چه مزایایی دارد؟
برنج سفید محصولی است که چربی های مختلفی در آن وجود دارند که یکی از اینگونه چریی ها، چربی چند غیر اشباع است. چربی های غیر اشباع همانگونه که نامشان پیداست به چربی های مفیدی گفته می شود که علاوه بر اینکه برای بدن تاثیر سویی ندارند می توانند برای سلامت بدن هم مفید باشند. چربی های چند غیر اشباع از لحاظ مختلف برای سلامتی بدن مفید هستند.
برنج سفید یک محصول غذایی است که اگر به صورت صحیح مصرف شود می تواند به دلیل داشتن چربی های چند غیر اشباع برای سلامتی بدن مفید باشند. چربی های چند غیر اشباع در زمره ارزش های غذایی برنج سفید شناخته می شوند و به همین دلیل می توانند در کاهش وزن افراد مفید باشند.
فرایند کاری این چربی ها بدین گونه است که وجود آنها باعث افزایش نرخ متابولیک می شود و از این رو به بدن انسان اجازه چربی سوزی سریعتر را می دهند. و در نتیجه آن کاهش وزن بدن به خوبی انجام می گیرد.
چربی تک غیر اشتباع چیست؟ و به چه میزان در برنج سفید موجود است؟
برنج سفید محصولی است که می توان چند چربی مفید را در آن مشاهده نمود. یکی از چربی های مفید موجود در برنج چربی های تک غیر اشتباع هستند. میزان این نوع از چربی تقریبا با چربی چند غیر اشباع برابر است و اسیدهای چرب چند غیراشباع (PUFAs)، چربی هایی هستند که دو یا تعداد بیشتری از جفت های هیدروژن را در زنجیره های اسید چرب شان از دست می دهند، و به همین دلیل در پایین آوردن کلسترول خون تاثیر بسیار زیادی دارند.
در واقع فرآیند کاری چربی تک غیر اشتباع این است که کلسترول های بد خون را کم کرده و در مقابل آن تولید کلسترول های خوب را افزایش می دهند.
(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)
***
(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)
*با تشکر لاهیج برن*