برنج

فروش برنج ایرانی

برنج از دانه های غلات پرطرفدار و محبوب است که از دیرباز به عنوان یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی مصرف می شده و بیش از ۴۰ هزار نوع برنج با اشکال، رنگ، طعم و عطر متفاوت یافت می شود.

برنج سفید یکی از پرمصرف ترین انواع برنج است که از جمله خواص بی نظیر آن می توان به سلامت قلب، مغز، معده، پیشگیری از سرطان، دیابت، کم خونی، درمان یبوست و اسهال و بواسیر اشاره کرد.

برنج سفید برای زنان باردار، بدنسازان و گیاهخواران نیز مفید است.

طبع برنج سفید سرد و خشک است.

جالب است بدانید:

برنج پس از نیشکر و ذرت، بیشترین میزان تولید در جهان را دارا می باشد.
برنج سفید همان برنج قهوه ای است که پوشش و سبوس آن جدا شده است.
شواهد ژنتیکی در سال ۲۰۱۱ نشان داده اند تمام انواع برنج آسیایی ریشه در یک نوع برنج دارند که از حدود ۸۲۰۰ تا ۱۳۵۰۰ سال پیش در منطقه دره پرل ریور در چین باستان کشت می شده است.
برنج آفریقایی از حدود ۳۵۰۰ سال پیش کشت می شده است.
برنج سفید پخته نشده در صورتی که به خوبی نگهداری شود بین ۱۰ تا ۳۰ سال قابل استفاده است، این در حالی است که برنج قهوه ای را تنها به مدت ۳ تا ۶ ماه می توان نگهداری کرد.
گیاه برنج برای رشد نیاز به آب فراوان نیاز دارد اما با هر آب و هوایی سازگار می شود و در تمام نقاط جهان به جز قطب جنوب قابل کشت و برداشت است.

 

(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)

هر دانه برنج پس از کاشت می تواند حدود ۳۰ هزار دانه تولید کند.
نام شرکت های ژاپنی تویوتا و هوندا از نام برنج گرفته شده است.
کارگران برای ساخت دیوار بزرگ چین که در قرن ۱۵ و ۱۶ در زمان سلسله مینگ ساخته شده از ملات خاصی استفاده کردند، آن ها سنگ های دیوار را با ترکیب برنج و کربنات کلسیم به هم چسبانده اند.

خواص دارویی و فواید برنج سفید

۱. انرژی بخش

برنج سفید سرشار از کربوهیدرات است که به تامین انرژی اندام های مختلف بدن بخصوص مغز کمک کرده و برای افرادی که فعالیت های فکری و ذهنی انجام می دهند بسیار مفید است.

۲. سلیاک

برنج سفید از غلات بدون گلوتن است و برای افراد مبتلا به سلیاک و کسانی که به گلوتن حساسیت دارند ایده آل می باشد.

۳. سرطان

برنج سفید سرشار از فیبر است که به دفع ضایعات بدن از طریق روده کمک کرده و از تاثیر منفی این مواد زائد روی سلول های سالم و ایجاد تغییرات سلولی جلوگیری می کند و به دلیل خواص ضد سرطانی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

۴. سیستم عصبی

برنج سفید سرشار از ویتامین های مختلف B است که نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم عصبی ایفا کرده و به تولید انتقال دهنده های عصبی که بسیاری از فرایندهای بیولوژیکی بدن را تنظیم می کنند کمک می کند.

۵. سلامت قلب

مصرف منظم برنج سفید به کاهش سطح کلسترول خون کمک کرده و به دلیل خاصیت ضد التهابی از تشکیل پلاک در رگ های خونی جلوگیری و خطر ابتلا به آترواسکلروز، حمله قلبی یا سکته مغزی را کاهش می دهد.

۶. یبوست

برنج سفید به دلیل فیبر فراوان برای دستگاه گوارش و روده ها بسیار مفید است و با تنظیم حرکات روده به درمان یبوست کمک می کند. اگرچه برای درمان یبوست نباید از نوشیدن آب کافی غافل شوید.

۷. دیابت و قند خون

فیبر موجود در برنج با کاهش سرعت ورود گلوکز به خون، جذب گلوکز را کاهش می دهد و در افراد دیابتی که سطح انسولین بدن آن ها کمتر از افراد سالم می باشد مانع ذخیره طولانی مدت گلوکز در جریان خون شده و به انسولین فرصت بیشتری برای حمل و انتقال گلوکز خواهد داد.

لازم به ذکر است دیابت بیماری جدی محسوب می شود اما نه به خاطر کمبود انسولین در بدن،

بلکه به خاطر باقی ماندن طولانی مدت گلوکز در خون که باعث آسیب به سلول های آن می شود.

۸. گیاهخواران

سویا منبع اصلی پروتئین گیاهی است اما مصرف منظم آن در مردان در طولانی مدت می تواند باعث بروز مشکلات سلامتی شود.گرچه پروتئین موجود در برنج سفید چندان زیاد نیست اما همان مقدار کم نیز مکمل خوب پروتئینی برای گیاهخواران محسوب می شود.

۹. سیستم ایمنی بدن

برنج سفید حاوی منیزیم است که نقش حیاتی در فرایندهای آنزیمی در بدن ایفا کرده و به فراهم کردن بسیاری از فاکتورهای مهم برای عملکرد درست سیستم ایمنی کمک می کند. مصرف برنج با بهبود رشد و تکثیر باکتری های پروبیوتیک در روده از عفونت های دستگاه گوارش نیز پیشگیری می کند.

۱۰. کلیه

برنج یک ماده دیورتیک طبیعی با سدیم پایین است که حجم ادرار را تا حد زیادی افزایش داده و با دفع اسید اوریک به سلامت کلیه ها کمک می کند.

۱۱. سندرم روده تحریک پذیر

تحقیقات نشان داده مصرف برنج سفید به دلیل محتوای نشاسته مقاوم موجود در آن به حرکات روده و رشد باکتری های مفید روده کمک کرده و برای کاهش علائم روده تحریک پذیر و اسهال مفید است.

۱۲. بدنسازی

برنج سفید منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی همچون نیاسین، ویتامین D، کلسیم، فیبر، آهن، تیامین و ریبوفلاوین است که به متابولیسم بدن کمک کرده، سوخت و ساز را افزایش می دهد و کربوهیدرات موجود در آن به تامین انرژی مورد نیاز بدن ورزشکاران و بدنسازان کمک می کند.

۱۳. لاغری

برنج دارای خاصیت دیورتیک و سرشار از فیبر است و با دفع آب اضافی و ضایعات بدن به کاهش وزن کمک می کند.

یک تحقیق انجام شده در سال ۲۰۱۳ نشان داده در واقع هیچ ارتباطی میان مصرف برنج سفید و اضافه وزن وجون ندارد، اما از آن جا که برنج قهوه ای دارای فیبر و مواد مغذی بیشتر نسبت به برنج سفید است برای کاهش وزن بهتر است برنج قهوه ای و به اندازه مناسب مصرف کنید.

 

 

(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)

***

(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)

(با تشکر لاهیج برن)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *