برنج, برنج هاشمی

برنج هاشمی بهترین برنج گیلان(فروش برنج گیلان)

برنج هاشمی گیلان یکی از محصولات گیلسا، مستقیما از بهترین مزارع کشاورزی گیلان برای شما ارسال میشود. ما بالاترین کیفیت ممکن و مناسبت ترین قیمت برنج هاشمی را برای برنج  لاهیج برن تضمین میکنیم و امکان بازگشت وجه تا یک هفته پس از خرید ضمانت این ادعای ماست.

 

معرفی برنج هاشمی اصل گیلان

برنج هاشمی گیلان از بهترین نژادهای برنج ایران است . علت نام گذاری آن هم به کاشف بذر این برنج برمیگردد. یوسف هاشمی کشاورز متولد سال ۱۳۲۶ اهل روستای چاپارخانه شهر خمام که به گفته خودش در سال ۱۳۶۴ متوجه تفاوت این بذر با سایر برنجها گردید و با جمع آوری و ازدیاد سال به سال آن موفق شد تا در اوایل دهه هفتاد آنرا به تولید انبوه برساند.

جالب است بدانید که با اینکه این برنج در سطح وسیعی کشت می شود و همه از کیفیت عالی آن مطلع شده اند، این برنج هنوز بطور رسمی به نام آقای هاشمی ثبت نشده است! گویا برای ثبت این نام از ایشان هزینه ای درخواست شده است و ایشان توان پرداخت این مبلغ را نداشته اند. شاید تصور ما این بوده باشد که در این شرایط باید از ایشان تقدیر و افتخار این تلاش برای ایشان ثبت میشده! اما آنچه خواندید اتفاقی بوده که در واقعیت افتاده است.

 

 

(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)

 

فواید برنج ایرانی

برنج در اغلب نقاط دنیا جزء جدا نشدنی وعده های غذایی است. اهمیت این غله غذایی به قدری است که بیش از نیمی از ساکنین زمین از آن استفاده می کنند.

برنج انواع مختلف و خواص منحصر به فردی دارد که برای سلامتی انسان نه تنها مفید بلکه لازم است.

فواید برنج اصیل ایرانی که با عطر و طعم بی نظیرش شناخته می شود بر کسی پوشیده نیست اما بررسی دقیق تر آنها می تواند شناخت درست تری از این ماده غذایی به ما بدهد.

 

مقاوم تر بودن برنج هاشمی در برابر آفت ها و استفاده از سموم کمتر

برنج هاشمی گیلان در برابر آفت های برنج از سایر گونه های برنج مقاومتر است. در این خصوص میتوان به آفت کرم ساقه خوار اشاره کرد. کرم ساقه خوار یکی از اصلی ترین آفت های برنج است. این کرم در ساقه برنج زندگی می کند و از درون ساقه شیره گیاه را میمکد. اما در ساقه برنج هاشمی نمیتواند زندگی کند. به این دلیل که ساقه برنج هاشمی به نسبت سایر برنج ها باریکتر است و کرم ساقه خوار امکان زندگی در آن را ندارد. و این خاصیت باعث میشود تا کشاورز سم بسیار کمتری برای دفع آفت استفاده نماید و محصول بسیار سالم تر تهیه گردد.

 

خواص برنج ایرانی (خواص و مزیت های برنج هاشمی گیلان)

بخش اصلی و جدایی ناپذیر هر سفره ایرانی برنج خوش عطر و خوش طعم ایرانی است. اولین تجربه غذایی هر کدام از ما در کودکی با لعاب برنج آغاز شده­است که به دلیل غنی بودن آن از ویتامین ها و کربوهیدرات ، به ویژه در دوسال اول زندگی تاثیر به سزایی در رشد قدی و وزنی کودکانمان دارد.

برنج در اکثر نقاط جهان به عنوان بخش اصلی وعده‌­های غذایی استفاده می­شود. این خوراکی خوشمزه علاوه بر طعم بی­‌نظیری که دارد، دارای خواص متعددی نیز می­باشد. تقویت متابولیسم، مراقبت از پوست، کمک به بهبود عملکرد سیستم گوارش، تقویت سیستم ایمنی بدن و حفاظت در مقابل سرطان و بیماری­‌های قلبی از دیگر خواص برنج به شمار می­روند.

 

انواع برنج ایرانی

در ایران به علت گستردگی سرزمین و حاصلخیزی خاک به خصوص در مناطق شمالی گونه های بسیار زیادی برنج کشت می‌شود.

چهار دسته اصلی برنج در ایران را می توان به انواع هاشمی، طارم، صدری، علی کاظمی و پرمحصول تقسیم بندی نمود. برنج هاشمی گیلان یکی از بهترین گونه­ های برنج بوده که خاستگاه اصلی آن استان گیلان می­باشد. این برنج دارای عطر و طعم و پخت منحصر به فردی است.

 

(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)

 

بررسی مضرات برنج خارجی نسبت به برنج هاشمی گیلان

برنج جز کالاهای اساسی شمرده می شود، بنابراین کیفیت و سلامت آن بسیار مهم و حیاتی است.

با توجه به اینکه روند واردات برنج خارجی در چند سال اخیر رو به کاهش بوده است اما هنوز برنج بی کیفیت وارداتی در فروشگاه های سراسر کشور به وفور یافت می شود.

جالب است بدانید مراکز تحقیقاتی بعد از بررسی های مکرر برنج های خارجی به این نتیجه رسیده اند که مضرات این نمونه ها از فوایدش به مراتب بیشتر است.

این خود زنگ هشداری است که اهمیت حذف برنج خارجی را از سفره های ایرانی دو چندان می کند.

اما این مضرات چیست و چه آسیب های در پی دارد.

 

تفاوت برنج ایرانی (برنج هاشمی گیلان) و خارجی

برنج های ایرانی تفاوت بسیار زیادی با نمونه های خارجی خود دارند که این موضوع نشان دهنده برتری محصولات داخلی نسبت به کالاهای وارداتی است.

برنج یکی از اصیل‌ترین محصولات کشاورزی ایران است که با بررسی های مکرر مشخص شد از لحاظ کیفیت، ارزیابی های آزمایشگاهی و همچنین عطر و طعم چند سر و گردن از رقیبان خارجی خود بالاتر است.

 

نکات مهم در تشخیص برنج هاشمی با کیفیت

شناخت برنج خوب کار سختی است بوده که نیازمند تجربه بسیاری در این زمینه می­باشد. یکی از فاکتورهای مهم در خرید موفق برنج ، تهیه برنج بدون واسطه از کشاورز است. ممکن است بر اساس تجربه خرید­های گذشته هر یک از ما در خرید برنج با کیفیت موفق نبوده باشیم.

 

از جمله نکات تشخیص برنج با کیفیت می­توان به این موارد اشاره کرد:

مقداری از برنج را بین دستان خود قرار داده و به هم بمالید اگر مقداری چربی احساس کردید برنج خوبی را انتخاب کرده‌­اید.
از دیگر موارد تشخیص برنج خوب پوک نبودن و رنگ روشن دانه‌­های آن است.
استشمام مقداری برنج در کف دستانتان و تشخیص عطر منحصر به فرد آن را می­توان از دیگر راه­های تشخصی برنج با کیفیت به شمار آورد.
اما تنها دانستن این نکات راه صدرصد مطمئنی برای تجربه خرید موفق به حساب نمی­‌آید و داشتن تجربه­‌های مختلف از خریدهای متعدد اصلی­‌ترین فاکتور انتخاب برنج با کیفیت است.

 

 

 

(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)

***

(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)

*با تشکر لاهیج برن*

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *