ارزش غذایی برنج
برنج غذای اصلی بیش از نیمی از جمعیت جهان است و در سایر مناطق جهان نیز رواج دارد. تقریبا ۲۵۰۰۰ گونه برنج در سراسر جهان وجود دارد، اما رایج ترین آن ها برنج سفید و برنج قهوه ای است.
اگرچه برنج قهوه ای از این دو سالم تر است، اما برنج سفید بیش تر مورد توجه مردم قرار می گیرد. این برنج آسیاب شده است و فاقد پوسته، سبوس و جوانه می باشد و به عنوان برنج سفید شناخته می شود.
(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)
سپس دانه های برنج جلا داده می شوند تا ظاهری روشن، سفید و براق پیدا کنند.
برنج سفید فواید درمانی زیادی دارد، از جمله تأمین انرژی سریع و فوری، کمک به حرکات خوب روده و تأمین منبع ضروری ویتامین B1 برای بدن.
مزایای سلامتی و تغذیه ای خوردن برنج سفید
برنج سفید یک نیرو بخش طبیعی است، خاصیت مدر دارد، عاری از کلسترول است و خاصیت گوارشی و ضد التهابی دارد.
برنج منبع بسیار خوبی از فیبر در رژیم غذایی است، که برای سیستم هضم سالم بسیار مهم است، زیرا به منظم نگه داشتن سیستم های بدن کمک می کند.
برنج حاوی پروتئین است که برای رشد عضلات و ترمیم آن ها بسیار مهم است. این ماده مغذی همچنین بخش مهمی از مو، ناخن و پوست را تشکیل می دهد.
برنج سفید حاوی مقدار زیادی منگنز است، که به سیستم ایمنی و همچنین رشد استخوان کمک می کند. همچنین سیستم ایمنی بدن تان را با این ۹ غذا تقویت کنید!
از آنجا که چربی برنج کم است، برای افرادی که به دنبال راه هایی برای کاهش وزن هستند، مناسب می باشد. البته برخی معتقدند برنج چاق کننده است. در اینجا ما بهترین روشهای لاغری را گفته ایم!
(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)
فاقد گلوتن است، بنابراین به افراد امکان می دهد آن را به راحتی مصرف کنند، به خصوص آن هایی که تحمل پروتئین موجود در گندم، جو، جو دوسر و چاودار برایشان دشوار است.
برنج سفید حاوی ویتامین B1 است که برای قلب سالم و سیستم عصبی بسیار ضروری است. برای تقویت قلب و عروق این خوراکی ها!
برنج حاوی نشاسته مقاوم است، که بصورت غیر قابل هضم به روده می رسد، بنابراین رشد باکتری های مفید را تشویق می کند و روده را سالم نگه می دارد.
از آنجا که برنج میزان سدیم کمی دارد، برای افرادی که از فشار خون بالا و پرفشاری خون رنج می برند، توصیه می شود. فشار خون دارید؟
از پودر برنج سفید برای درمان بسیاری از انواع بیماری های پوستی استفاده می شود.
از آرد برنج سفید برای تهیه ضماد استفاده می شود که به درمان آکنه، سرخک، سوختگی و بواسیر کمک می کند.
نکات آشپزی
قبل از پخت و پز، برنج سفید را به طور صحیح بشویید. شستشو هرگونه نشاسته و مواد باقی مانده اضافی را از بین می برد، بنابراین مانع چسبندگی برنج می شود.
برنج ها را در قابلمه ای با ته سنگین بپزید. اینکار یک ته دیگ نازک تر به برنج سفید می دهد.
هنگام پخت برنج یک قاشق سوپ خوری روغن به آن اضافه کنید تا دانه ها به یکدیگر نچسبند.
هنگام پخت و پز برنج را هم نزنید زیرا باعث خرد شدن دانه های برنج شده و نشاسته را آزاد می کند و بدین ترتیب برنج چسپناک می شود.
(برای خرید محصول بر روی برنج سفید کلیک کنید)
***
(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)
*با تشکر لاهیج برن*