چگونه با بادام زمینی کبد چرب را درمان کنیم؟
بادام زمینی سرشار از چربیهای خوب غیر اشباع است و مصرف آن برای پیشگیری و درمان کبد چرب مفید است. داشتن یک کبد سالم باعث می شود انرژی بیشتر و حال بهتری داشته باشیم. در این مقاله، به ارتباط بین مصرف بادام زمینی و کبد چرب پرداخته میشود.
کبد چرب یکی از بیماریهایی است که در سالهای اخیر بسیاری به آن مبتلا شدهاند و از نتایج مستقیم کم تحرکی، چاقی و دیابت است. تحقیقات جدید نشان میدهد حدود ۴۰ درصد بزرگسالان به بیماری کبد چرب مبتلا هستند.
این اختلال بسیار پیشرونده و دائمی است و لازم است پیشگیری، درمان و کنترل آن از سنین کودکی جدی گرفته شود. رژیم غذایی مناسب، سبک زندگی سالم و درمان کبد چرب با گیاهان دارویی، از بهترین راهکارها برای حفظ سلامت کبد است. در این مقاله، به ارتباط بین مصرف بادام زمینی و کبد چرب پرداختهایم.
(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)
فواید بادام زمینی در پیشگیری و درمان کبد چرب
قبل از صحبت در مورد رابطه مصرف بادام زمینی و کبد چرب لازم به ذکر است، بیماری کبد چرب درمان کامل و مقطعی ندارد و با مصرف مواد غذایی سالم و انجام فعالیت های ورزشی، تنها میتوان روند آن را کنترل و کند نمود و از پیشرفت آن پیشگیری کرد.
بادام زمینی سرشار از چربیهای خوب و مفید برای بدن است. این دانه گیاهی مقادیر بالای چربیهای غیر اشباع و مفید برای سلامتی بدن دارد که مصرف آنها هیچ آسیبی به کبد و ارگانهای حیاتی بدن نمیرساند. جالب است بدانید در ۳۰ گرم بادام زمینی حدود ۱۴ گرم چربی وجود دارد، که بیش از ۱۱ گرم آن چربی غیر اشباع است. این چربیها از مفیدترین چربیهای خوراکی هستند و تقریباً در اغلب دانههای گیاهی از جمله بادام زمینی یافت میشوند.
مصرف بادام زمینی باعث کاهش کل کلسترول و کاهش LDL یا کلسترول بد خون میشود. همچنین مصرف این دانه گیاهی همزمان به حفظ و نگهداری HDL یا کلسترول خوب کمک خواهد کرد. از این رو مصرف منظم و مستمر آن برای افراد مبتلا به کبد چرب و اضافه وزن مفید است.
۸۵ درصد چربی موجود در بادام زمینی، چربی غیر اشباع (خوب) است که ۵۰ درصد آن چربی های غیراشباع مونو و ۳۵ درصد چربیهای غیراشباع پلی است. این چربیها کلسترول خون را پائین میآورند و از این طریق، علاوه بر سلامت قلب برای درمان کبد چرب مؤثرند.