بادام زمینی

قیمت اینترنتی بادام زمینی

بادام زمینی بسیار مغذی است و منبع عالی پروتئین گیاهی، فیبر و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی اساسی است. بادام زمینی اشکال مختلفی دارد- برشته شده، نمکی، روکش شکلاتی و کره بادام زمینی که هر کدام خواص مغذی متفاوت و مزایای سلامتی متفاوتی دارند. علاوه بر خواص سالم غذایی، این مغزیجات مقوی، یک غذای غنی از کالری است، بنابراین مصرف میزان کافی از آن بسیار برای سلامتی مفید است. در این مقاله از بخش تغذیه دکتر سلام، خواص غذایی این مغزیجات مقوی،، مزایای سلامتی انواع مختلف ان را مقایسه می کنیم.

 

(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)

 

ارزش غذایی بادام زمینی

بادام زمینی خام سالم تر است. این مغزیجات مقوی، منبع غنی از چربی های سالم، پروتئین و فیبر است. آنها همچنین حاوی مقدار زیادی پتاسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین ب هستند. با وجود کالری زیاد ، بادام زمینی غنی از مواد مغذی بوده و کربوهیدرات آن کم است.

 

پروتئین

بادام زمینی منبع عالی پروتئین گیاهی است که هر ۱۰۰ گرم بادام زمینی ۲۵.۸ گرم از پروتئین روزانه یک فرد را تامین می کند.

مقدار مجاز روزانه پروتئین برای بزرگسالان:

۴۶ گرم برای زنان
۵۶ گرم برای مردان
پروتئین برای ساخت و ترمیم سلول های بدن ضروری است. میزان پروتئین مورد نیاز یک فرد بسته به سن و سطح فعالیت آنها متفاوت است.

 

چربی های سالم

کره بادام زمینی همراه با نان تست و میوه برای صبحانه عالی است.

این مغزیجات مقوی، حاوی چربی های سالم است که بخش مهمی از رژیم غذایی مغذی است.

اسیدهای چرب بخش مهمی از هر رژیم غذایی هستند. بیشتر چربی های بادام زمینی اسیدهای چرب غیر اشباع و غیر اشباع پلی هستند که یک نوع چربی سالم هستند.

به گفته انجمن قلب آمریکا، مصرف چربی های غیر اشباع و چربی های اشباع نشده پلی به جای چربی های اشباع شده و ترانس سطح کلسترول خون افراد را بهبود می بخشد که به نوبه خود، خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش می دهد.

همچنین مقدار چربی اشباع شده در این مغزیجات مقوی، کم است. سلامت چربی اشباع شده نسبت به چربی اشباع نشده و یا غیر اشباع پلی کمتر است. پزشکان مصرف بیش از حد چربی اشباع شده را با بیماری های قلبی عروقی مرتبط می کنند. در نتیجه، بهتر است این مغزیجات مقوی، تا حد مطلوب مصرف شود که بتوانید از مزایای سلامتی آن بهره ببرید.

 

(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)

 

فیبر رژیمی

این مغزیجات مقوی، منبع خوبی از فیبر رژیمی است. هر ۱۰۰ گرم بادام زمینی حاوی ۸.۵ گرم فیبر رژیمی است که تقریبا یک چهارم از فیبر مورد نیاز آقایان یا یک سوم از فیبر مورد نیاز زنان را تامین می کند.

دستورالعمل های تغذیه به بزرگسالان آمریکایی توصیه می کنند که روزانه باید این مقدار فیبر رژیمی بدن را تامین کنند:
۳۴ گرم برای مردان
۲۸ گرم برای زنان
فیبر یک ماده مغذی است که برای سلامت قلب مفید است. AHA گزارش می دهد که خوردن غذاهای غنی از فیبر باعث افزایش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بیماری قلبی، سکته مغزی، چاقی و دیابت نوع ۲ می شود.

 

کدام بادام زمینی سالم تر است؟

مصرف این مغزیجات مقوی، به طور خام سالم تر است. کره بادام زمینی به دلیل خواص غذایی سالم و مزایای سلامتی عالی است. درباره مزایای سلامتی کره بادام زمینی بیشتر بدانید. می توانید این مغزیجات مقوی را بو داده و شور میل کنید اما در حد اعتدال. و مصرف زیاد سدیم عامل فشار خون بالا و ناراحتی قلبی است.
AHA میزان ایده آل ۱۵۰۰ میلی گرم سدیم در روز تا حداکثر ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم – معادل ۱ قاشق چای خوری نمک – به ویژه برای افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه می کند.

در صورت امکان، بادام زمینی خام با پوست خریداری کنید. پوست این مغزیجات مقوی، حاوی آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کنند. تولید کنندگان معمولا پوست را از این مغزیجات مقوی، برشته شده یا شور جدا می کنند.

 

 

 

(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)

***

(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)

*با تشکر لاهیج برن*

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *