اگر به سلامت خود میاندیشید، باید برنامه غذایی منسجمی داشته باشید، روزانه ورزش کنید و سبک زندگی خود را بر پایه مصرف اصولی خوراکیهای مفید بنا کنید. شاخصهایی مانند قند، فشار، چربی و کلسترول را با مصرف صحیح غذاها میتوان کنترل کرد. هر آنچه لازم است پیرامون بادام زمینی و کبد چرب بدانید، در این مقاله ارائه میشود. یکی از خواص بادام زمینی کاهش فشار خون و کلسترول مضر خون است. میزان بالای این دو عامل در بدن سبب انسداد عروق و بروز حملات قلبی و سکته است.
(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)
یکی از بیماریهای شایع این روزها درگیری افراد با کبد چرب است. میزان بالایی روغن و چربی در غذاها، کمتحرکی، چاقی، بیماریهای زمینهای مانند دیابت و بهکارگیری متد اشتباه در تغذیه به شیوع عارضه کبدی دامن میزند. پاکسازی کبد ازجمله فواید کره بادام زمینی و خود بادام است.بادام زمینی میزان معینی کالری، کربوهیدرات و چربیهای اشباع نشده مفید دارد و مصرف آن در کاهش چربی بدن و کاهش اشتهای کاذب موثر است. سمزدایی و پاکسازی کبد ازجمله فواید استفاده از این محصول در برنامه غذایی محسوب میشود. آیا شیوههای درمان کبد چرب با بادام زمینی را میدانید؟ اگر به اطلاعاتی پیرامون خواص بادام زمینی و کبد چرب نیاز دارید
درباره بادام زمینی و کبد چرب چه میدانید؟
مواد تشکیلدهنده بادام زمینی چیست؟ آیا بهراستی مصرف این خوراکی خوشمزه ما را به سوی درمان کبد چرب پیش میبرد؟
لازم است بدانید پژوهشهای بسیاری مبنی بر درمان موفق کبد چرب با بهکارگیری تغذیه اصولی وجود دارد. بادام علاوهبر اینکه در درمان کبد چرب موثر واقع میشود، بسیاری از فاکتورهای حیاتی بدن را نیز کنترل و تنظیم میکند. حال این سوال پیش میآید که چه نشانهها و علائمی در کبد چرب بروز میکند؟
افزایش وزن و چاقی یکی از نشانههای کبد چرب است؛
فشار خون بالا عوامل متعددی دارد که یکی از آنها داشتن کبد ناسالم است؛
کبد چرب در بارداری نیز بروز میکند، بادام زمینی در بارداری نیز تامینکننده نیازهای اساسی بدن است.
استفاده از غذاهای چرب به این بیماری دامن میزند؛
کمتحرکی و عدم فعالیت بدنی.
در تمامی این موارد حلقه گمشده، تغذیه صحیح است و تامین نیازهای اساسی بدن با استفاده از دانه روغنی بادام زمینی امکانپذیر است. بادام با چه مکانیسمی فرآیند درمان کبد چرب را تکمیل میکند؟
درمان کبد چرب با بادام زمینی
تغذیه اشتباه و مصرف مواد الکلی نوعی عارضه به نام کبد چرب الکلی به وجود میآورد. نوعی دیگر به نام کبد چرب غیرالکلی نیز با چاقی، تغذیه بد، مصرف برخی داروها و قرصها تشدید میشود. تمامی مواردی که در بالا گفته شد، در این بخش توضیح میدهیم که چگونه با مصرف بادام کبد چرب کنترل میشود.
افرادی که از مشکلات چاقی رنج میبرند و اشتهای فراوان دارند، باید از فواید کره بادام زمینی استفاده کنند. این ماده سرشار از فیبر است و احساس سیری طولانیمدت میدهد. این امر به لاغری و کاهش وزن میانجامد.
کاهش اشتها خود کمک بزرگی به بیماران کبدی میکند؛ استفاده از چند دانه بادام از مصرف بیرویه خوراکیها در طول روز میکاهد.
کالری بالا و انرژی مفیدی که در بادام زمینی نهفته است، به تقویت عملکرد گوارش کمک کرده و استحکام و تقویت بدن را به دنبال دارد.
وجود چربیهای مفید غیراشباع اثرات مثبت بادام زمینی و کبد چرب را آشکار میکند. اما میزان چربی خون و کلسترول مضر خون در افراد کاهش مییابد؛ کاهش این شاخصها در کنترل کبد چرب موثر است.
مواد موجود در بادام زمینی و نقش آن در سلامت کبد
مواد تشکیلدهنده بادام شامل فیبر، مواد معدنی، کربوهیدرات، آهن، قند وکالری است. ویتامینهای موجود در این مغز خوراکی عبارت اند از: کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، روی، مس، آنتیاکسیدان و اسید چرب امگا ۳ و۶ که در حالت عادی بدن به این مواد و ویتامینهای گروه ب و ای نیاز دارد. برخی افراد در دوران بارداری با کبد چرب دست و پنجه نرم میکنند. توصیه ما مصرف چند دانه بادام یا دو قاشق کره بادام زمینی در روز است. این ماده پرخاصیت علاوه بر تامین ویتامینهای مورد نیاز مادر و جنین بدن را از سموم و مواد زائد پاک میکند.