آشنایی با فواید مصرف بادام زمینی در بارداری
۱. تامین آهن با مصرف بادام زمینی در بارداری
آهن یکی از مواد معدنی است که میزان آن در بارداری باید ۲ برابر حالت طبیعی باشد. این ماده ی معدنی موجب ساخت گلبول قرمز و در نتیجه ی آن تامین انرژی لازم برای بافت های بدن خواهد شد. مصرف بادام زمینی در بارداری میزان آهن را افزایش خواهد داد.
۲. چربی های اشباع نشده
بادام زمینی سرشار از چربی های اشباع نشده به خصوص اسید اولئیک است که برای قلب مفید می باشد.
خانم های باردار می توانند برای پیشگیری از بیماری های قلبی خود و جنین هر روز تعداد انگشت شماری بادام زمینی میل کنند
(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)
۳. کاهش تومور با بادام زمینی
بادام زمینی منبع خوبی از فیتواسترول ها است. همچنین به آن بتا-sitosterol نیز گفته می شود. این ماده باعث می شود در دوران بارداری ریسک ایجاد تومور در مادر پایین بیایید. به گونه ای که مصرف بادام زمینی در بارداری خطر ابتلا به سرطان را کاهش خواهد داد.
همچنین اگر مادر بارداری دچار تومور باشد، مصرف بادام زمینی به دلیل داشتن این ماده ی مفید و مغذی باعث خواهد شد رشد تومور ها کاهش یا متوقف شود.
۴. نیاسین
نیاسین یا همان ویتامین B3 یکی از ویتامین های خانواده بی می باشد. مادران باردار این ویتامین را می توانند با مصرف متعادل بادام زمینی دریافت کنند
۵- کالری و کمک به کمبود وزن مادران باردار
اگر در دوران بارداری مادری دچار کمبود وزن شود، بادام زمینی می تواند به افزایش وزن آن ها کمک کند. این مغز خوش طعم مملو از کالری می باشد که به رسیدن وزن سالم بارداری کمک می کند
(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)
***
(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)
*با تشکر لاهیج برن*