بادام زمینی

فروش بادام زمینی برای درمان بیماری ها

فواید بادام زمینی برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲

اضافه کردن بادام زمینی و کره بادام زمینی به رژیم غذایی شما ممکن است مفید باشد ، به خصوص اگر به دیابت نوع ۲ مبتلا هستید. اگرچه بادام زمینی از نظر ساختاری آجیل نیست ، بسیاری از همان مزایای سلامتی درختان آجیلی ، مانند گردو ، بادام و گردوی آمریکایی را به شما ارائه می دهد. اگر به دنبال صرفه جویی در هزینه هستید، بادام زمینی همچنین نسبت به سایر آجیل های دیگر ارزان تر است ، ولی همان ارزش غذایی بسیار عالی را دارد.

 

بادام زمینی به کنترل قند خون کمک می کند

اگر مبتلا به دیابت هستید ، باید میزان گلیسمی غذاهایی را که مصرف می کنید در نظر بگیرید. محتوای گلیسمی مبتنی بر این است که بدن شما چقدر سریع کربوهیدرات ها را به گلوکز یا قند خون تبدیل می کند. شاخص گلیسمی (GI) مقیاس ۱۰۰ نقطه ای است که میزان افزایش قند خون توسط غذاها را نشان می دهد. به غذاهایی که باعث افزایش سریع قند خون می شوند ارزش بالاتری داده می شود. آب ، که هیچ تاثیری در قند خون ندارد ، مقدار GI آن ۰ است. بادام زمینی دارای مقدار GI 13 است که باعث می شود آنها یک غذای GI کم باشند.

 

(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)

 

طبق مقاله ای در مجله انگلیسی تغذیه بریتانیا ، خوردن بادام زمینی یا کره بادام زمینی در صبح ممکن است به کنترل قند خون شما در طول روز کمک کند. بادام زمینی همچنین ممکن است به کاهش انسولین در غذاهای بالاتر GI هنگام زوج کمک کند. یکی از دلایلی که بادام زمینی ممکن است به کنترل قند خون کمک کند ، به این دلیل است که آنها حاوی مقدار زیادی منیزیم هستند. یک وعده واحد بادام زمینی (حدود ۲۸ بادام زمینی) حاوی ۱۲ درصد از مقدار منیزیم توصیه شده روزانه است. و منیزیم طبق گزارش ژورنال طب داخلی به حفظ قند خون کمک می کند.

 

بادام زمینی ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد

یک مقاله تحقیقاتی از ژورنال کالج تغذیه آمریکا نشان می دهد که خوردن بادام زمینی ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ، یک عارضه شایع دیابت را کاهش دهد. اضافه کردن آجیل به رژیم غذایی شما همچنین ممکن است به کاهش فشار خون بالا ، یکی دیگر از عوارض شایع دیابت کمک کند.

 

بادام زمینی ممکن است در کنترل وزن کمک کند

بادام زمینی ممکن است به شما احساس سلامتی و احساس گرسنگی کمتری کند ، که می تواند به شما در حفظ وزن سالم و کنترل بهتر قند خون کمک کند.

 

بادام زمینی ممکن است خطر کلی ابتلا به دیابت را کاهش دهد

براساس مطالعه ژورنال انجمن پزشکی پزشکی آمریکایی منبع اعتماد ، مصرف بادام زمینی یا کره بادام زمینی ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد. بادام زمینی سرشار از چربی اشباع نشده و سایر مواد مغذی است که به توانایی بدن در تنظیم انسولین کمک می کند.

 

اسیدهای چرب امگا ۶

بادام زمینی حاوی اسیدهای چرب امگا ۶ بیشتری نسبت به سایر آجیل ها است. یک منبع معتبر وجود دارد که امگا ۶ بیش از حد ممکن است با افزایش التهاب مرتبط باشد ، که ممکن است علائم دیابت شما را افزایش دهد و خطر چاقی را به همراه داشته باشد. بنابراین ، حتماً در رژیم غذایی تعادل خوبی از چربی های امگا ۳ و امگا ۶ داشته باشید.

 

(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)

 

نمک و شکر

محصولات بادام زمینی غالبا حاوی نمک و شکر اضافه شده ای هستند که در صورت ابتلا به دیابت باید محدود کنید. به ویژه کره بادام زمینی شامل چربی ، روغن و شکر اضافه شده است. انتخاب کره بادام زمینی طبیعی با تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده غیر از بادام زمینی بهترین گزینه برای شماست.

 

آلرژی

شاید بزرگترین خطر بادام زمینی این باشد که می توانند برای برخی از افراد واکنش آلرژیک جدی ایجاد کنند. یاد بگیرید که علائم را بشناسید تا در صورت بروز چنین شرایطی بتوانید به خود یا یک دوست عزیز کمک کنید.

 

کالری

در حالی که بادام زمینی مزایای بسیاری را برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ دارد ، اما کالری نسبتاً بالایی دارند و باید در حد اعتدال مصرف شوند. مطابق با پایگاه داده غذایی تغذیه ای USDA ، نیمی از فنجان بادام زمینی خام حاوی بیش از ۴۰۰ کالری است.

 

چگونه بادام زمینی بخوریم

بهترین راه برای خوردن بادام زمینی به صورت خالص ترین آنها ، بدون نمک و شکر اضافی است.

 

 

(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)

***

(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)

*با تشکر لاهیج برن*

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *