بادام زمینی

فروش بادام زمینی آستانه اشرفیه

خواص دارویی و فواید بادام زمینی

 

۱. خواص بادام زمینی در بارداری

اسید فولیک فراوان موجود در بادام زمینی از نقص لوله عصبی و مهره شکاف پیشگیری کرده و برای شکل گیری سالم مغز و سیستم عصبی جنین ضروری می باشد.

بادام زمینی حاوی پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است که همگی به رشد سالم جنین کمک می کنند.

مصرف مقدار مناسب بادام زمینی در دوران بارداری خستگی شایع بارداری را کاهش می دهد و چربی های سالم موجود در آن به سلامت قلب زنان باردار کمک کرده و از فشار خون بالا پیشگیری می کند.

بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت و افسردگی شایع دوران بارداری را کاهش می دهد و به دلیل محتوای اسیدهای چرب امگا ۳ جایگزین مناسبی برای مصرف ماهی در این دوران محسوب می شود.

 

(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)

 

۲. خواص بادام زمینی برای کودکان

پروتئین موجود در بادام برای رشد سالم کودکان بسیار مفید است و به تقویت حافظه، تامین انرژی و رشد مغز کودک کمک می کند.

 

۳. خواص بادام زمینی در بدنسازی

بادام زمینی منبع عالی ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است و به تامین انرژی مورد نیاز برای بدنسازی کمک می کند.

 

۴. خواص بادام زمینی برای لاغری

بادام زمینی حاوی مقادیر زیادی کالری است اما مصرف مقدار مناسب آن نه تنها باعث افزایش وزن نمی شود بلکه به لاغری هم کمک می کند زیرا این آجیل خوشمزه منبع غنی پروتئین و فیبر است که هر دو باعث کاهش اشتها شده، متابولیسم بدن را افزایش می دهند و مدت زمان طولانی تری فرد را سیر نگه می دارند.

 

۵. دیابت

دیابت نوع ۲ شایع ترین نوع دیابت است که به دلیل حساسیت ضعیف انسولین یا کاهش ترشح آن رخ می دهد.

بادام زمینی حاوی کربوهیدرات و قند نسبتا کمی است و مقادیر خوب منگنز دارد که متابولیسم چربی و کربوهیدرات در بدن را افزایش داده و باعث می شود گلوکز بیشتری وارد سلول های عضلانی و کبدی شود و به این ترتیب سطح قند خون را در حد مطلوبی حفظ می کند.

مصرف بادام زمینی به حفظ حساسیت انسولین کمک کرده و از دیابت نوع ۲ پیشگیری می کند.

 

۶. پیشگیری از سنگ کیسه صفرا

مصرف بادام زمینی حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب غیراشباع است که با کاهش کلسترول بد خون و افزایش کلسترول خوب از تشکیل سنگ های صفراوی جلوگیری می کند.

مطالعات نشان داده مصرف روزانه ۲۸ گرم بادام زمینی خطر بروز سنگ صفرا را تا ۲۵ درصد کاهش می دهد.

 

۷. مغز، حافظه و آلزایمر

بادام زمینی به نام “غذای مغز” نیز مشهور شده زیرا حاوی آنتی اکسیدان رزوراترول و نیاسین است که با افزایش جریان خون به مغز عملکرد آن را بهبود بخشیده، به تقویت حافظه کمک می کند و از بیماری های مغزی همچون پارکینسون و آلزایمر جلوگیری می کند.

مطالعات نشان داده مصرف منظم بادام زمینی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را تا ۷۰ درصد کاهش می دهد.

حتما شنیده اید که فیل ها هرگز دچار فراموشی نمی شوند، آیا می دانستید فیلم ها بادام زمینی خیلی دوست دارند؟!

 

(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)

 

۸. افسردگی

بادام زمینی حاوی اسید آمینه تریپتوفان است که برای سنتز سروتونین ضروری می باشد. سروتونین با بهبود خلق و خو به درمان افسردگی کمک می کند.

 

۹. سکته مغزی

رزوراترول موجود در بادام زمینی از آسیب عروق خونی ناشی از آنژیوتانسین جلوگیری می کند.

آنژیوتاسین هورمونی است که باعث انقباض رگ های خونی می شود و به درمان کم آبی یا خونریزی شدید کمک می کند اما در شرایط طبیعی می تواند باعث وارد شدن فشار به رگ های خونی شده و خطر بروز سکته مغزی را افزایش می دهد.

از سوی دیگر بادام زمینی با افزایش اکسید نیتریک به آرام سازی و گشاد شدن رگ های خونی کمک می کند.

 

۱۰. معده

بادام زمینی حاوی ترکیبات پلی فنلی و آنتی اکسیدانی همچون اسید پی کوماریک است که خطر ایجاد نیتروسامین در معده را کاهش می دهد.

نیتروسامین ماده سمی و سرطان زا است که معمولا به دلیل مصرف گوشت دودی و از نیترات موجود در مواد غذایی ایجاد شده و خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد.

فیبر موجود در بادام زمینی نیز برای سلامت سیستم گوارشی مفید است و به حرکات روده کمک می کند.

 

 

 

(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)

***

(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)

*با تشکر لاهیج برن*

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *