بادام زمینی

بادام زمینی برای کاهش وزن

بادام زمینی یکی از محبوب ترین حبوبات در جهان است. این آجیل (یا حبوبات) به طور گسترده ای به عنوان میان وعده، یا شیرینی پزی سالم استفاده می شوند و معمولاً در پیشخوان هر مهمانی یافت می شوند.

این آجیل (یا حبوبات) بصورت های گوناگونی مصرف می شود، از جمله آنها می توان به خام، بو داده، آب پز، نمک سود ، طعم دار یا ساده اشاره کرد. در حالی که بادام زمینی بعنوان ماده ای پروتئینی و چربی دار بالا شناخته می شود این پرسش به وجود می آید

که آیا واقعا می تواند به ما در کاهش وزن کمک برساند ؟ این مقاله به شما می گوید که آیا بادام زمینی برای کاهش وزن مفید است یا خیر؟

بادام زمینی چگونه بر کاهش وزن تأثیر می گذارد؟

بادام زمینی از جهات متفاوت ممکن است به بدن انسان در کاهش وزن کمک کند. در حقیقت، بسیاری از مطالعات پژوهشی نشان داده شده که مصرف منظم بادام زمینی با تعادل در وزن سالم ارتباط دارد. بعلاوه، این آجیل؛ نرخ افزایش وزن بدن را کاهش می دهد

مملو از چربی های سالم:

بادام زمینی سرشار از چربی های سالم است که به اسیدهای چرب اشباع نشده (MUFA) و اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFA) معروف هستند.

رژیم غذایی حاوی این چربی ها، با کاهش میزان التهاب، چاقی و بیماری های مزمن، مانند بیماری های قلبی و دیابت مرتبط است. علاوه بر این، مصرف آجیل با کاهش خطر افزایش وزن در طولانی مدت همراه است. برخی از محققان معتقدند که منابع بالای چربی اشباع نشده در آجیل ممکن است توانایی بدن در استفاده از چربی ذخیره شده به عنوان انرژی را بهبود بخشد. که البته هنوز تحقیقات بیشتری لازم است.

مصرف کالری کمتر:

اگرچه بادام زمینی کالری بالایی دارد، اما بدن نمی تواند کل کالری دریافتی را جذب کند. هنگامی که بادام زمینی میل می کنید، دندان های شما نمی توانند آنها را به اندازه کافی برای گوارش خرد و نرم کنند.

به همین دلیل احتمالاً کالری کمتری جذب بدن می شود. در حالی که بیشتر حجم بادام زمینی به همراه مواد زائد دفع می شوند. در مطالعه ای بر روی شصت و سه نفر داوطلب: از بادام زمینی کامل (درسته)، کره بادام زمینی، روغن بادام زمینی یا آرد بادام زمینی استفاده کردند.

 

(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)

 

پس از مقایسه نمونه های مدفوع، کسانی که بادام زمینی کامل (درسته) مصرف می کردند، مقدار قابل توجهی چربی در مدفوع داشتند، که نشان دهنده جذب کمتری از کالری است.

البته این به آن معنی نیست که مصرف بی رویه ای بادام زمینی را آغاز کنیم، پرخوری هرگونه غذاهای پر کالری، حتی بادام زمینی می تواند منجر به مازاد کالری شده و در نهایت مانع تلاش های شخصی برای کاهش وزن شود. به عنوان نمونه، یک میان وعده یک چهارم پیمانه (تقریبا ۱۲۹ گرم) بادام زمینی حاوی ۲۰۷ کالری است.

حتی اگر فقط پنجاه درصد از کالری آن جذب بدن شود، خودش مقداری شامل ۱۰۴ کالری است که میزان کمی محسوب نمی شود. بنابراین، همچنان مهم است که مراقب حجم مصرفی باشیم تا از جذب بالای کالری جلوگیری کنیم. بهتر است کم کم در هر وعده یک مشت مصرف کرده و وعده ی بعدی با فاصله باشد.

کدام بادام زمینی مناسب تر است؟

برای مصرف منظم و سالم، پیشنهاد ما این است که بهتر است بادام زمینی های بدون طعم انتخاب شود که حداقل فرآوری را داشته و نمک یا مواد طعم دار مجاز اضافه نشود.

هر ماده افزودنی در فراوری باعث افزایش کالری می شود. اگر تمایل دارید مقدار فیبر و آنتی اکسیدان دریافتی بالاتر برود بهتر است از بادام زمینی با پوست استفاده شود، همین فیبر می تواند باعث افزایش مدت سیری شود. بادام زمینی پخته شده حاوی کالری کمتری نسبت به بادام زمینی خام یا بو داده است، با حدود ۱۱۶ کالری در هر یک چهارم پیمانه (۱۴۶ گرم) ، که میزان کمتری کالری در مقایسه با بادام زمینی خام (۲۰۷) و بو داده (۲۱۴) به بدن وارد می کند.

با این حال، بادام زمینی آب پز ۵۰٪ چربی کمتری نسبت به بادام زمینی خام و بو داده دارد که طبعا ویتامین های محلول در چربی اش کاهش می یابد ، به این معنی که ممکن است اثر سیرکنندگی اش هم ممکن است کاهش بیابد. بنابراین، بر اساس ذائقه ی شخصی، نوع مصرف مورد علاقه خودتان را انتخاب کرده و همیشه مراقب میزان مصرف خود باشید.

 

 

(برای خرید محصول بر روی بادام زمینی کلیک کنید)

***

(کاربر گرامی سفارشات خود را درب منزل تحویل بگیرید)

(با تشکر لاهیج برن)

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *